BEKENDE MONSTERS TIJDENS HALLOWEEN SPOOKY DAYS

Biddinghuizen, 12 oktober 2023 – Deze herfstvakantie kunnen kinderen gillen in de attracties én gillen in een van de zes Griezelzones. In Festival of Freaks kun je veel bekende monsters ontmoeten zoals: Enzo Knol, Bankzitters, Familie Lakap en nog veel meer!

Steeds meer gezinnen vieren Halloween in Nederland. Speciaal voor die gezinnen - met kinderen tussen de 6 en 12 jaar - organiseert Walibi Holland overdag Halloween Spooky Days. Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend en een beetje griezelig.

Monsterlijke influencers en artiesten

Fans kunnen hun hart ophalen in de Griezelzone Festival of Freaks. Artiesten zoals Enzo Knol, Bankzitters, Familie Lakap, Stefania, Sterre Koning, Unity en Infinity komen tussen 12:00 en 13:00 uur optreden of kinderen kunnen hen alles vragen tijdens een Q&A. Daarnaast krijgen gasten ook de kans om de artiesten of influencers te ontmoeten tijdens een Meet & Greet.

Daysee’s monsterjacht

Dwaal door de griezelzones en sta oog in oog met vampiers, piraten en trollen. Vind jij het spannend of ben jij de stoerste van het stel? Ga dan snel op zoek naar Daysee in Festival of Freaks, want ze is op zoek naar nieuwe monsters om haar monstermassa uit te breiden. In haar gebied is nog veel meer te beleven: maak je eigen Daysee masker, laat je schminken en doe mee met de verschillende challenges om het beste monster te worden.

De echte waaghalzen kunnen Camp of Curiosities bezoeken. Tijdens deze spannende tocht maken ze kennis met de circusfreaks die zich hebben aangesloten bij Daysee. Alle zes de griezelzones en de walkthrough zijn gratis te bezoeken.

Griezelen tijdens de herfstvakantie

Op 16, 17, 18, 23, 24 en 25 oktober is er overdag voor gezinnen Halloween Spooky Days. Op 14, 15, 19, 20, 21, 22, 26, 27, 28 en 29 oktober is er van 10:00 tot 18:00 uur Halloween Spooky Days en start vanaf 18:00 uur Halloween Fright Nights.

- EINDE PERSBERICHT -

Halloween Spooky Days line-up
Halloween Spooky Days line-up

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walibi Holland

Neem contact op met

Spijkweg 30 8256 RJ Biddinghuizen

06 57 44 41 85

pers@walibiholland.nl

walibi.nl