HET GAMEFESTIVAL WALIBI PLAY BRENGT HET BESTE VAN TWEE WERELDEN SAMEN: GAMES & RIDES

Biddinghuizen, 26 april – Op 3, 4, en 5 mei wordt Walibi Holland opnieuw het epicentrum van gaming en avontuur met het gamefestival Walibi Play. Met meer dan 15 games en indrukwekkende prijzen (elke dag een PlayStation 5) belooft de derde editie een onvergetelijke ervaring te worden. 

Bij Walibi Play kunnen gasten hun hart ophalen met een uitgebreide selectie van games die variëren van meest populaire tot oude klassiekers. Of je nu van strategiegames houdt of liever racet in virtuele werelden, voor elk lid van het gezin zijn games te ontdekken zoals Fortnite, Minecraft, Just Dance en nog veel meer! Bovendien kunnen gasten tussen het gamen door genieten van de vele attracties die Walibi Holland te bieden heeft, waardoor het festival een unieke combinatie van plezier en avontuur wordt. 

 

Een van de hoogtepunten van Walibi Play is de mogelijkheid om gamehelden persoonlijk te ontmoeten. Paraduze (3 mei), Milan Knol (4 mei) en Meisje Djamila (5 mei) zullen aanwezig zijn om hun game skills te tonen op het hoofdpodium en om kinderen, tieners van jongvolwassen te ontmoeten. 

Een meet & greet met Paraduze
Een meet & greet met Paraduze

Aan het einde van de dag gaan gasten niet alleen met een mooie herinnering naar huis, maar misschien ook wel met een gloednieuwe PlayStation 5. Per dag wint iemand een PlayStation 5, gecustomized door zijn of haar favoriete gameheld. Daarnaast zijn er tijdens Walibi Play nog veel meer te gekke prijzen te winnen. 

Kijk voor meer informatie over Walibi Play op www.walibi.nl.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walibi Holland

Neem contact op met

Spijkweg 30 8256 RJ Biddinghuizen

06 57 44 41 85

pers@walibiholland.nl

walibi.nl