Nieuw deze kerstvakantie in Walibi Holland: Bright Nights


WALIBI HOLLAND GEEFT LICHT TIJDENS DE ALLEREERSTE WINTEROPENING

Biddinghuizen, 31 oktober 2022

Deze kerstvakantie ziet Bright Nights; Rides & Lights, hét nieuwe winterevenement van Walibi Holland, voor het eerst het licht!

Beleef de Walibi kerstsfeer en maak onvergetelijke herinneringen samen met je familie in de verlichte attracties, tijdens verrassende activiteiten en bijzonder entertainment. Alles natuurlijk ​ onder het genot van winterse lekkernijen.

Lights: Zodra het gaat schemeren begint het park letterlijk te shinen! Laat je verwonderen door duizenden twinkelende lichtjes, verschillende spectaculaire licht- en lasershows op bekende hits en kom oog in oog te staan met winterse, wondere lichtgevende wezens.

Rides: Tijdens Bright Nights zetten we de attracties letterlijk in de spotlights. Maak een avontuurlijke rit in een achtbaan met een vette lichtshow of speciale lichteffecten. Sla je de attracties liever over? Ook met beide benen op de grond kijk jij je ogen uit; ga botsen op de maat van de muziek of maak een ritje in een christmascar langs fonkelende lichtjes, sneeuw en versierde kerstbomen.

Bites: En vergeet vooral niet om na alle rides, een potje lasergamen of het ‘’in no time’’ versieren van een kerstboom te genieten van de lekkerste versnaperingen!

Bright Nights vindt plaats tijdens de kerstvakantie van 26 december 2022 t/m 8 januari 2023. Op 31 december en 1 januari is het park gesloten. Tijdens Bright Nights is het park geopend van 12:00 – 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via walibi.nl.


Walibi Holland

Walibi Holland

Pers & PR, Walibi Holland

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walibi Holland

Neem contact op met

Spijkweg 30 8256 RJ Biddinghuizen

06 57 44 41 85

pers@walibiholland.nl

walibi.nl