WALIBI HOLLAND GEEFT INWONERS VAN DE GEMEENTE DRONTEN EEN FONKELEND DECEMBERCADEAU

Biddinghuizen, 14 december – Inwoners van de gemeente Dronten kunnen deze kerstvakantie genieten van een fonkelend dagje uit en dat ook nog eens heel dicht bij huis! Met de feestdagen in het vooruitzicht kunnen gezinnen genieten van een decembercadeau van Walibi Holland. 

Bright Nights in Walibi Holland
Bright Nights in Walibi Holland

Inwoners van de gemeente Dronten kunnen genieten van een spectaculaire korting op tickets voor Bright Nights. Voor slechts €14,50 per persoon kunnen inwoners het winterevenement Bright Nights bezoeken, in plaats van de reguliere kassaprijs van €34,50. 

Tickets zijn verkrijgbaar via walibi.nl/gemeentedronten. Per huishouden mogen maximaal 5 tickets worden gekocht. Let op: bij de toegangspoort van Walibi Holland dient naast het ticket ook een geldige afvalpas van de gemeente Dronten getoond te worden. Als deze niet getoond kan worden is het ticket niet geldig. Ga voor tickets, meer informatie en alle actievoorwaarden naar walibi.nl/gemeentedronten.

Inwoners kunnen genieten van de spectaculairste rides in fonkelende lights. Maken samen onvergetelijke herinneringen in de gezellige kerstsfeer van Walibi, waar attracties shinen als nooit tevoren, lichtshows je verbazen, winters entertainment je betovert en smakelijke lekkernijen je verleiden. Zodra het gaat schemeren begint het park te stralen met duizenden lichtjes en staan de attracties letterlijk in de spotlights! 

Walibi laat tijdens de kerstvakantie ook een bijzondere wens uitkomen, want een ingezonden wens kan werkelijkheid worden! Gastheer Walibi heeft een digitale wensboom gemaakt waar gasten tot en met 23 december hun wens kunnen insturen. Walibi en Santa kiezen op 24 december de leukste, mooiste of spectaculairste wens en zullen deze uit laten komen!

Bright Nights is op 17 & 23 december 2023 en in de kerstvakantie van 26 tot en met 30 december 2023 én van 2 tot en met 7 januari 2024. Kijk op walibi.nl voor de openingstijden en alle informatie over de verschillende activiteiten. 

- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie: voor meer informatie, ander beeldmateriaal of interviews kun je contact opnemen met:

Marco Wensveen

06 57 44 41 85

marco.wensveen@walibiholland.nl

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walibi Holland

Neem contact op met

Spijkweg 30 8256 RJ Biddinghuizen

06 57 44 41 85

pers@walibiholland.nl

walibi.nl