WALIBI HOLLAND MAAKT ZICH KLAAR VOOR EEN NIEUW SEIZOEN ÉN OPENT DE VERNIEUWDE ZONE PLAY GROUND

Biddinghuizen, 29 maart – Walibi Holland komt uit haar winterslaap en maak zich op voor een nieuw seizoen vol avontuur en adrenaline. Met de opening van het park op zaterdag 30 maart kunnen gasten ook de vernieuwde zone Play Ground bewonderen. Deze zone staat in het teken van een speelplaats, waar kinderen maar óók volwassenen zich kunnen vermaken.  

De seizoenstart van Walibi Holland 

De attracties worden warmgedraaid, de laatste planten gepoot en zowel oude als nieuwe medewerkers getraind voor de verschillende attracties. Het paasweekend is steevast het openingsweekend van Walibi Holland en het moment dat jonge en oudere gasten weer kunnen genieten van meer dan 40 attracties. Het nieuwste familiegebied Speed Zone - OFF ROAD is ook dit jaar dé uitvalsbasis voor de jongste gasten die het park komen bezoeken.

Vernieuwde Play Ground zone

Sinds 2018 vernieuwd Walibi Holland elk jaar een zone door deze een nieuwe uitstraling te geven. Dit is op basis van een voor Walibi ontwikkelde styleguide, genaamd Festivalization. Deze winter is het gebied W.A.B. Plaza - waarin zweefmolen Super Swing en boomerang achtbaan Speed of Sound staan - getransformeerd tot Play Ground: de speelplaats voor kinderen én volwassenen. In deze zone is het speelgoed van kinderen levensgroot geworden, denk aan een tol, een brandweerspel en een waterboot. In het restaurant Yummy Tummy – welke begin juni opent - kunnen gasten binnenkort genieten van de Griekse, Italiaanse, Mexicaanse en Aziatische keuken. 

Voor meer informatie over het seizoen van 2024 en de komende evenementen, kun je terecht op walibi.nl. 

 

- EINDE PERSBERICHT -

 

Noot voor de redactie: voor meer informatie, ander beeldmateriaal of interviews kun je contact opnemen met:

Marco Wensveen

06 57 44 41 85

marco.wensveen@walibiholland.nl

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walibi Holland

Neem contact op met

Spijkweg 30 8256 RJ Biddinghuizen

06 57 44 41 85

pers@walibiholland.nl

walibi.nl