WALIBI HOLLAND STRAALT MET BRIGHT NIGHTS TIJDENS DE KERSTVAKANTIE

Biddinghuizen, 6 december – Deze winter opent Walibi Holland haar poorten voor de tweede editie van Bright Nights. Tijdens de mooiste tijd van het jaar kunnen gezinnen onvergetelijke herinneringen maken in de gezellige kerstsfeer van Walibi, waar attracties shinen als nooit tevoren, lichtshows je doen verbazen en hartverwarmend entertainment je verrast.


Walibi laat tijdens de kerstvakantie een bijzondere wens uitkomen, want een ingezonden wens kan werkelijkheid worden tijdens Bright Nights! Gastheer Walibi heeft een digitale wensboom gemaakt waar gasten tot en met 23 december hun wens kunnen insturen. Walibi en Santa kiezen op 24 december de leukste, mooiste of spectaculairste wens en zullen deze uit laten komen!
Doe een wens of bekijk de wensboom

Rides & Lights

De attracties staan tijdens Bright Nights letterlijk in de spotlights. Grootse lichtshows, vrolijke beats en toffe lichteffecten… elke ride verwarmt het hart van jong en oud op haar eigen manier. 

Ook degene die op de tassen passen kunnen genieten van diverse licht- en lasershows. Zowel bij de attracties als in het park blijf je maar genieten van toffe shows. Main Stage is the place to be voor duizenden lampjes en diverse te gekke lichtshows. Overdag wordt de gast meegenomen in het verhaal van gastheer Walibi met de show ‘Walibi’s After Xmas Party’. ‘s Avonds kunnen gasten dansen en meezingen bij een muzikaal spektakel met een licht- en lasershow.

Kids & Hits

Naast de attracties zijn er nog allerlei extra activiteiten die gegarandeerd een hit zijn bij de kinderen. In de overdekte area bij Club WAB creëer je met het gezin in Santa’s Workshop de mooiste knutselwerken, ga je een indoor sneeuwballengevecht aan of doe je mee aan een potje lasergamen tussen de kerstbomen. Als je de kerstbomen toch liever versiert kun je meedoen aan Speed Tree decorating, waar je zo snel mogelijk een kerstboom moet optuigen. Voor de interactieve beleving moet je in de Wilderness Zone zijn, want daar druk je op de knoppen om te ontdekken welke lichten er gaan schitteren. 

Seat & Eat

Alle attracties en verschillende activiteiten maken de gasten hongerig. Naast het huidige horeca-aanbod heeft Santa gezorgd voor verschillende winterse lekkernijen. Even lekker zitten en opwarmen bij een vuurkorf waar ouders een warme glühwein kunnen nemen en de kinderen een kop warme chocolademelk met slagroom. Natuurlijk kun je ook van een overheerlijke warme soep of apfelstrudel genieten. ​ 

Day & Stay

Gezinnen kunnen nog meer tijd met elkaar besteden als ze na een dag Bright Nights lekker blijven slapen in Walibi Village. Kruip tegen elkaar aan op de bank of speel samen gezellig een spelletje. Het vakantiepark – welke naast het attractiepark ligt – is speciaal geopend voor gasten die de nacht willen doorbrengen bij Walibi en Santa. Gasten krijgen bij een boeking één dag Bright Nights cadeau, zodat ze nóg langer van elkaar kunnen genieten.

Bright Nights is op 17 & 23 december en in de kerstvakantie van 26 tot en met 30 december én van 2 tot en met 7 januari. Kijk op walibi.nl voor de openingstijden en alle informatie over de verschillende activiteiten.

 

- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie: voor meer informatie, ander beeldmateriaal of interviews kun je contact opnemen met:

Marco Wensveen

06 57 44 41 85

marco.wensveen@walibiholland.nl

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walibi Holland

Neem contact op met

Spijkweg 30 8256 RJ Biddinghuizen

06 57 44 41 85

pers@walibiholland.nl

walibi.nl